FÖR PROFESSIONELL HJÄLP MED BOKFÖRING I MOTALA

 

Med över 25 års bred erfarenhet och hög kompetens kan vi hjälpa ditt företag med allt som rör ekonomihantering och bokföring. Med basen i Motala arbetar vi med kunder över hela Sverige. Vi eftersträvar naturligtvis nöjda kunder och långsiktiga relationer, följaktligen ger vi dig både engagemang och personlig service oavsett i vilken omfattning du behöver vår hjälp.

Med erfarenhet från många olika branscher och arbete med olika bokföringsprogram, även internetbaserade, kan vi hjälpa dig hitta effektiva och flexibla lösningar för ditt företags administrativa rutiner. Vi är konsulterna som hjälper dig med affärsanalyser, prognoser och underlag som hjälper dig som företagsledare att fatta rätt beslut för företaget.

EKONOMIADMINISTRATION

Ekonomiadministration
Behöver ni tillfällig hjälp på grund av arbetsanhopning, sjukdom eller interimslösning vid rekrytering så kan vi erbjuda assistans.

Vår långa och breda erfarenhet från olika branscher och ekonomisystem gör att vi snabbt kan komma in i jobbet.

REDOVISNINGSARBETE

Vi erbjuder allt från fullservice till bokslut och årsredovisning allt efter ert behov och önskemål. Vi avlastar er administration så ni kan fokusera på er kärnverksamhet så att ert företag kan växa och utvecklas. Vi hjälper till att få kontroll över företagets ekonomi.

Vi har specialistkunskapen och ser till att redovisningen uppfyller alla lagkrav och håller er informerade om kommande förändringar som kan påverka ert företag så ni är väl förberedda.

Vi är flexibla och kan erbjuda flera olika alternativ. Vi har effektiva digitala lösningar för den som önskar det.

Vi strävar alltid efter att hitta den lösning som är mest effektiv efter era önskemål och behov. Vi kan antigen utföra arbetet på vårt kontor eller ute hos er.

Vi erbjuder löpande bokföring, fakturering, betalningar, löner, skattedeklarationer, bokslut och årsredovisning.
Har ni revisor så lämnar vi färdigt material till denne.

Vi kan hjälpa till med budgetarbete, resultat- och likviditetsprognoser samt analyser av lönsamhet mm. Det är underlag som hjälper dig som företagsledare att fatta rätt beslut för ditt företag.

EKONOMIKONSULTATION

Har du behov av ett bollplank att bolla idéer med eller frågor och funderingar på att starta eget företag så kan vi hjälpa till.
Känner du att ni går i gamla hjulspår och inte kommer framåt i ditt företagande och vill få till en förändring och vill ha hjälp av en coach så finns vi där för dig.

Då vi har bred erfarenhet från olika branscher så rådfråga oss innan ni agerar så kan ni undvika dyra misstag.